用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>Unit4 Topic3《We want to go to the zoo》同步练习2(仁爱英语七年级上)

Unit4 Topic3《We want to go to the zoo》同步练习2(仁爱英语七年级上)

分享到:
资料类别:  英语/同步 所属版本:  仁爱英语
所属地区:  全国 上传时间:  2011/7/12
下载次数:  358 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  MjlK****@163.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:54KB      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit 4 Having Fun Topic 3 We want to go to the zoo.同步测试 笔试部分(满分100分) I.单项选择。(10分) ( )1. It’s time ______ lunch. A. has B. have C. to has D. to have ( )2. —Sorry, I don't know the time. I have no watch. — ___________. A. Thanks you a lot B. Thanks C. Thank you very much D. Thank you all the same. ( )3. —______ classes do you have in the morning? — Four classes. A. How old B. How long C. How many D. How much ( )4. Excuse me, could you _______ me the time, please? A. say B. tell C. speak D. talk ( )5. It’s very kind ______ you ______ help us. A. of, of B. of, with C. of, to D. to, of ( )6. What’s ______ you? A. wrong B. with C. with wrong D. wrong with ( )7. Look! Jim ______ his kite. A. is flying B. flies C. is looking D. look ( )8. Your friends say you are very ______ to him. A. friend B. friends C. friendly D. good friend ( )9. Would you like ______ with me? A. goes B. go C. going D. to go ( )10. My mother ______ fish or meat. A. don’t like B. doesn’t like C. like D. to like II.选出与划线部分意思相近的选项。(15分) ( )1. —What time is it now, please? — Let me see. Oh, it’s three fifty-five. A. fifty-five past three B. fifty-five to two C. five to three D. five to four ( )2. It’s time to have lunch. A. for lunch B. for to have lunch C. to lunch D. for the lunch ( )3. —Thank you. — That's all right. A. OK B. All right C. You’re right D. Your are welcome. ( )4. I have no watch. A. do have not B. don’t have a C. not have a D. don’t have ( )5. Thank you very much. A. a lot B. a little C. all the same D. at all ( )6. This dress is cheap. I’ll take it. A. buy B. give C. get D. have ( )7. —What can I do for you? — I'd like some rice. A. like B. buy C. want D. take ( )8. He is from England. A. from B. comes from C. come from D. goes to ( )9. Nice to meet you. A. look at B. see C. look after D. find ( )10. Nice to meet you. See you later. A. Thank you B. Sorry C. Good D. Bye III. 根据汉语完成英语。 (10分) 1. 你帮助我们真是太好了。 It’s very kind ____ you _____ help us . 2. 该是回家的时间了。 It’s _____ to go home 3. 几点了?六点半。 —What time ____ it ? — _____ six thirty . 4. 你怎么啦? What’s ______ ______ you? 5. 狮是兽中之王。 The lion is ____ king ______ the beasts. 6. 我最喜爱的动物是猴子。 Monkeys are my _______ animals. 7. 你最喜欢的动物是什么? ______ your favorite animal ? 8. 我们到了。 _____ we are. 9. 劳驾,你能告诉我现在的时间吗? ______ me ,.could you ____ me the time ? 10. 别哭,我来帮你。 _____ cry , ____ me help you . IV.句型转换。(10分) 1. What’s your favorite animal? (同义句转换) ______ ______ ______ you ______ ______? 2. Peacocks have beautiful long tails. (同义句转换) Peacocks are ______ ______ long tails. 3. He likes lions best. (对划线部分提问) ______ ______ ______ he like best? 4. I’ll give him the message. (同义句转换) I’ll ______ the message ______ ______. 5. I’d like to have a picnic with my friends. (对划线部分提问) ______ ______ you ______ to ______? V.超强纠错。指出错误并在题后横线上改正。(10分) 1. School is over. Let’s go to home, please. A B C D __________________________________ 2. Give her some breads. A B C D __________________________________ 3. He often swims in Sunday. A B C D __________________________________ 4. It’s time for go to bed. A B C D __________________________________ 5. You look very happy, she look happy, too. A B C D __________________________________ VI.完型填空。(15分) There are ____1____ new students in our school. They are ____2____ American, Canada and Australia. They ____3____ a little Chinese. They often teach ____4____ English and we teach them Chinese. We often talk to each ____5____ in English or in Chinese. We learn a lot from each other. They like sports very much. They often play football or basketball on Sunday. ____6____ they go boating or fly kites. They play games with ____7____ students. Look! One of the Australian girls ____8____ dancing now. All the other boys and girls are singing with their Chinese schoolmates. (同学) They like China and Chinese food very much. They’re very ____9____ and they’re good ____10____ of the Chinese people. ( )1. A. any B. much C. lots D. some ( )2. A. in B. to C. from D. at ( )3. A. say B. speak C. tell D. talk ( )4. A. us B. our C. we D. ours ( ) 5. A. others B. the other C. another D. other ( )6. A. some time’s B. some time C. sometimes D. some times ( )7. A. China B. Chinese C. English D. Japanese ( )8. A. is B. are C. be D. like ( )9. A. friend B. friends C. be friend D. friendly ( )10. A. friendly B. friend C. friends D. friends VII .阅读理解. (20分) A Sally: Do you get up early, James? James: Yeah, I get up at 6:00 in the morning and I run. Then I take a shower( 洗个澡) and have breakfast at 7:00. What about you? Sally: Me? I get up at 9:00. James: Nine o’clock? Sally: Yes, I go to school in the afternoon. James: Well, What do you usually do in the evening? Sally: I usually do my homework in the evening. James: Me too. I do my homework at 7:00 and I watch TV at 9:00. Sally: Oh, I don’t. I go to bed at 9:00. 根据对话内容,判断下列句子正误。 ( )1. James gets up at five o’clock. ( )2. Sally goes to school in the afternoon. ( )3. James watches TV in the morning. ( )4. Sally doesn’t do her homework in the morning. ( ) 5. Sally goes to bed at ten o’ clock. B It’s a fine Sunday morning. Robert and David want to go to the Great Wall. At about 7: 00, they are in a big bus. There are a lot of people in it. They are very happy. Robert gives his seat to an old English woman and David gives his seat to an American woman. There’re two other Chinese in the bus. One is a young woman. She is driving the bus. The other is a young man. He speaks English very well. He is talking about the Great Wall to the people in the bus. All the other people are listening to him. At about 9:00, they get there. 根据短文内容, 填入所缺的单词. 1. Today is ___________ 2. They will go to the __________ ____________. 3. Robert and David go to the Great Wall by ____________. 4. The driver is from____________. 5. They get to the Great Wall at ____________. VIII.书面表达. (10分) 你有一只宠物小狗,它非常讨人喜欢。你的朋友们很想了解它的一些情况。请根据下面提供的信息以“ My little dog”为题,用英语描述你的宠物,可适当拓展。(词数50左右) (1)外部特征:黑白相间(black and white body),有两只大耳朵。 (2)刚出生的小狗(baby dogs)很可爱,小狗能看家,因为它们的嗅觉(sense of smell)很灵敏。 (3)小狗喜欢的食物:肉。爱好是玩球。 (4)小狗对人很友好,但有些害羞(shy)。 (5)狗是人类的好朋友,我们应该(should) 爱护(take care of)它们。 ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 参考答案: I. 1. D (It's time to do something是个固定句型,表示该做某事的时候了。) 2. D 3. C 。(问数量用How many,问年龄用How old,问价钱用How much,问时间的长短用How long。) 4. B 5. C 6. D 7. A 8. C 。(friendly是个形容词,表示友好的意思。) 9. D 10. B 。(or表示否定的 “和”, 主语为第三人称单数,所以用doesn’t like。) II. 1. D 2.A 3. D 4. B 5. A 6. A 7. C 8. B 9. B 10. D III. 1. of , to 2. time 3. is, It’s 4. wrong, with 5. the, of 6. favorite 7. What’s 8. Here 9. Excuse, tell 10. Don’t, let IV. 1. What animal do, like best 2. beautiful with 3. What animal does 4. give, to him 5. What would, like do V. 1. D 改为go home 。(注:home在此为副词,不能在其前面加to。) 2. D 去掉s。(注: bread 为不可数名词。) 3. C in改为on。 4. B for 改为to 5. C 后一个look 改为looks。 VI. 1.D 2. C (be from来自的含义。)3. B 4. A 5. D 。(other,其余的,the other两者中的另外一个, another, 范围之外的另外一个, others 其余的,后不接名词, 相当于other接名词。这里的each other相当于“彼此”。)6. C 。(sometimes有时, some time一些时间, some times几次。)7. B 8. A 9. D 10.C VII.A) 1. F 2. T 3. F 4. T 5. F;B) 1. Sunday 2. Great Wall 3. bus 4. China 5. 9:00 /nine VIII. One possible Version My little dog My favorite animal is the dog. It is one of the human’ pets. I have a little dog. It has two big ears and black and white body. Most people like dogs. Especially(尤其)the baby dogs. The dogs can look after the house, and some can catch thieves(小偷). This is because they have very good sense of smell. My little dog likes eating meat very much. She enjoys playing with a ball. She’s very friendly to people. But she’s kind of shy. Dogs are people’s real friends, so we should take care of them. 初中学习网-中国最大初中学习网站Czxxw.com | 我们负责传递知识!

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载

,