用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>Unit8《Save Our World》同步练习1(冀教版八年级下)

Unit8《Save Our World》同步练习1(冀教版八年级下)

分享到:
资料类别:  英语/同步 所属版本:  冀教版
所属地区:  全国 上传时间:  2011/7/12
下载次数:  167 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  yCcc****@sina.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:138KB      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit 8 Save Our World Lesson 57~ Lesson 60 I. 单项填空 ( )1. She found a bag on the road and ______it up as a small car. A. chose B. take C. picked D. put ( )2. _________after supper is good for us. A. Taking a walk B. Take a walk C. Having for a walk D. Doing a walk ( )3. —Can I help you? —_______. A. Thanks a lot B. Not at all C. Certainly. D. You are welcome. ( )4. --Is Mr Smith really very ill? —______. He is ill in hospital. A. I don’t think so. B. No,he isn’t C. I hope so. D. I’m afraid so. ( )5. When spring comes,the day gets __________. A. longer and longer B long C. the longest D. the longer ( )6. Nobody _____the answer to the question. A. knews B. know C. knows D. is know ( )7. ______succeed,we should work hard now. A. For B. As for C. In order to D. Thanks to ( )8. He went to a repair man ______it repaired. A. to get B. getting C. got D. get ( )9. She must go and _____some new things. A. get B. gets C. got D. to get ( )10. —Do you know_______ —He is Tom’s father. A. who is he B. what he is C. what is he D. who he is II. 用所给单词的适当形式填空 1. It happened in a______(sun)day. 2. It’ll take her 3 weeks______(reach)there by ship. 3. Don’t _______(pollution)the river. 4. Please_______(explain)to me where to begin and how to do it. 5. Let’s _______(get)to work. 6. There’s a lot of_______(rubbish)in the yard. 7. Remember______(turn)off the lights when you leave the classroom. 8. —What are you doing now? —We_______(study)pollution in class. 9. There was_______(1ittle)plastic than paper. 10. We’ll see where the city workers sort all of our garbage for_____(cycle).   III. 1. What do you want to do after school?() What ________you ________to do after school? 2. What about playing soccer? () _________ ________ play soccer? 3. You’d better invent a new car. () You _________ _________ _______invent a new car. 4. Which button should I press? I didn’t know. () I didn’t know ________ __________ __________ ______________ press. 5. “Will he write back?” I ask myself. () I asked myself _______ he __________ _________write back. 6. I think he will come. () I _______ think he ___________come. 7. What can I do for you ? () _________ ________ help you ? 8. I sent my first e-mail to Li Ming last night. () My first e-mail _________ ________to Li Ming last night. 9. Debbie is too young. Debbie can’t look after herself. () Debbie is _______young ________look after herself. 10. There are some gifts in the box? () _________ in the box?   IV. Many many years ago there were great forests on the earth. The trees died. They fell down,lay on the ground and became covered with earth. The trees of the old forests lay under the ground . The trees lay there for thousands of years. After a long time the wood was changed. It became black and hard. It became coal(). Coal is not only used for bumning. It is also used for many other things. For example, we can get beautiful colours from coal. The matter to colour the walls of rooms is got from coal. Coal is one of the most useful things in the world. ( )1. Most of the earth was covered with many many years ago. A. wood B. trees C. coal D. stones ( )2. The dead trees under the ground could be changed into __________. A. trees B. forests C. coal D. flowers ( )3. The trees fell down_____ they died. A. before B. after C. if D. or ( )4. _______can be got from coal. A. Only colours B. Only one colour C. All things D. Many useful things ( )5. Coal is used for______. A. burning B. many other things C. everything D. both A and B         【试题答案】 I. 1. C 2. A 3. A 4. D 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. D   II. 1. sunny 2. to reach 3. pollute 4. explain 5. get 6. rubbish 7. to turn 8. are studying 9. less 10. cycling   III. 1. would like 2. Why not 3. had better not 4. which button I should 5. whether he would 6. don’t will 7. Can I 8. was sent 9. too to 10. What’s   IV. 1. B 2. C 3. B 4. D 5. D     初中学习网-中国最大初中学习网站CzxxW.com | 我们负责传递知识!

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载

,