用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>Unit7《Know Our World》同步练习2(冀教版八年级下)

Unit7《Know Our World》同步练习2(冀教版八年级下)

分享到:
资料类别:  英语/同步 所属版本:  冀教版
所属地区:  全国 上传时间:  2011/7/12
下载次数:  212 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  yHtI****@126.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:131KB      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit 7 Know Our World Lesson 53~ Lesson 56 I. 单项选择 1. Would you like a bag of rice? Yes,I have ______rice at home. A. some B. 1ittle C a 1ittle 2. A lot of girls have tried,but ______have passed the exam. A. a few B. few C. 1ittle D. 1ittle 3. Which subject do you like better,English or Chinese? ______,I like maths. A. Both B. Neither C. Either D. Any 4. Thank you for _______CCTV’s Around the World show. A. join B. joins C. to join D. joining 5. Sorry, Mr. Hu. My father can’t come to the parents’ meeting. He ______ Hainan. A. goes to B. has been C. has gone D. went to 6. _______ girls are there in your class? A. How much B. How many C. How D. What 7. Taiwan Island is ______island of China. A. the first large B. the first largest C. first largest D. the second largest 8. Some of the students_____ been to Beijing. A. has B. have C. had D. have gone 9. How many______ are there in China? A. Japans B. Japanese C. Japaneses D. Germen 10. I want to be an actor_______. A. some day B. someday C. some days D. somedays 11. The old man kept ______for ten hours. A. works B. working C. work D. to work 12. There must be great fun_______. A. hikeing B. hikes C. hike D. hiking   II. 根据句意及首字母提示补全单词 1. I’m a farmer. I live in a small v_______. 2. There are six billion people in the w_______. 3. 一What’s the p______ of North America? —It’s about 400 million. 4. The moon goes around the e________. 5. Japan has four main i_______.   III. 补全对话 A:Hello ! 1 B:Nice to meet you again. A:Where are you from? B:I’m from 2 A:Can you speak Chinese? B:Yes. 3 . A:But I can’t. How old are you? B:I’m fifteen. A:I’m the same. I’m 4 ,too. Please help me to learn Chinese. B:Sure! And can you help me to learn English? I can’t speak it well. A:No problem. Here is the bus. I must go. Good-bye! B: 5 ( )1. A. Nice to meet you. B. Hello! C. How old are you? D. Great! ( )2. A. China B. Chinese C. French D. English ( )3. A. I can B. I do C. I can’t D. I don’t ( )4. A. thirteen B. eleven C. fifteen D. ten ( )5. A. Good-bye B. See C. Hello D. Oh   IV. A young man and an old man didn’t know each other. The young man was reading a playbill()at the gate of the cinema. The old man asked the young man. “What is on tonight?” “Spring,” the young man answered again, “Spring.” He was not patient()when the old man asked again. He waved his hand()to the old man and said aloud “Bye-bye” Then he turned round and went away. The old man suddenly laughed and said,“The young man is not quite right in the head. I asked him what’s on tonight. He went so far as to()call me ‘PaPa’”. ( )1. The young man was reading a______. A. newspaper B. film C. play D. playbill ( )2. The name of the film is“____”. A. Spring B. PaPa C. Bye D. Spring and PaPa ( )3. How many times did the old man ask the young man? A. Once() B. Twice() C. Three times D. Five times ( )4. How many people are there in the story? A. One. B. Two. C. Three. D. Four. ( )5. The old man thought the young man was_____ A. polite B. not quite right C. not clever D. quite young           【试题答案】 I. 1. B 2. B 3. B 4. D 5. C 6. B 7. B 8. B 9. B 10. A 11. B 12. D   II. 1. village 2. world 3. population 4. earth 5. islands   III. 1. A 2. A 3. A 4. C 5. A   IV. 1. D 2. A 3. B 4. B 5. B 初中学习网-中国最大初中学习网站CzxxW.com | 我们负责传递知识!

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载

,