用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>Unit3《Amazing Animals》同步练习1(冀教版八年级下)

Unit3《Amazing Animals》同步练习1(冀教版八年级下)

分享到:
资料类别:  英语/同步 所属版本:  冀教版
所属地区:  全国 上传时间:  2011/7/12
下载次数:  230 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  NGQL****@sohu.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:143KB      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

Unit 3 Amazing Animals Lesson 17-Lesson 20 I. 单项填空 ( )1. What about _______skating after school? A. go B. going C. to go D. goes ( )2. I often play ________my little brother in my bedroom. A. with B. to C. at D. on ( )3. The story is very _________. A. more interesting B. interesting C. interested D. more interested ( )4. My teacher might ________unhappy if I’m late for class. A. be B. am C. is D. are ( )5. The flowers in the garden need_________. A. water B. watering C. to water D. watered ( )6. One of the boys _____called Tom. A. be B. is C. are D. am ( )7. I to see him three days ago. A. go B. goes C. went D. gone ( )8. Yunnan is famous ______its tea. A. as B. to C. for D. at ( )9. If it ______tomorrow,I won’t go to Dalian. A. rain B. rained C. raining D. rains ( )10. They speak German. They must be_____. A. German B. Germany C. Germen D. Germans   II. 用所给单词的适当形式填空 1. I have a bird________(name)Polly. 2. Remember__________(close)the window when you leave. 3. Stop_________(talk). My mother is sleeping. 4. What’s the__________(mean)of the word? 5. We’re thinking of________(go)to Hainan Island for the Spring Festival. 6. He wants to make_________(friend)with ducks. 7. He was drawing a picture while I_________(watch)TV. 8. The scenery out of the window is so_________(beautifully). 9. The girl is very________(shyly). 10. We have to _______(do)our homework.   III. 情景对话 A:____1____ are you from? B:Can you guess? A:OK. Well,you’re from Liaoning,___2___ you? B:Yes. ___3___ did you guess? A:The___4___ you speak. You came here___5___ a bad time ___6___ the year. I’m afraid. B:___7___do you say so? A:___8___ it’s summer now. The weather in Shanghai is very hot now. B:Yes,it is very different ___9___Liaoning ___10___this time of the year.   IV. 完形填空。 Let me tell you _1____ interesting story .After I ___2___a small village called Farmland of France, I drove on to __3___village.On the way___4___ it, a young man asked for a lift(请求帮忙). When he got into _5__, I __6__good morning to him in French and he answered in __7___language . I knew __8__French words so we didn’t speak after that. When we _9___the village , the young man asked very slowly, “Do you speaking English?” I knew at once he is English,_10___! 1. A. a B. an C. the D. \ 2. A. moved B. left C. live in D. drove 3. A. the B. that C. the next D. an 4. A. for B. from C. of D. to 5. A. my car B. farmland C. the train D. the village 6. A. told B. spoke C. said D. talked 7. A. a different B. the different C. a same D. the same 8. A. a lot of B. few C. a little D. many 9. A. arrived B. got C. reached D. arrived in 10. A. also B. too C. either D. \             【试题答案】 I. 1. B what about后跟名词,代词或动词-ing形式。 2. A play with意为“和……一起玩耍”。 3. B very只能修饰形容词原级。 4. A might为情态动词,后跟动词原形。 5. B need后跟动名词,表示被动意义,即花被浇水。 6. B one of+n. 作主语时,谓语用单数。 7. C three days ago为过去的时间,动词用过去时态。 8. C be famous for为固定短语。 9. D if条件句用一般现在时表将来。 10. D German。意为“德国人的,德语的”。作名词讲时意为“德国人,德语”,其复数是Germans。   II. 1. named 2. to close 3. talking 4. meaning 5. going 6. friends 7. was watching 8. beautiful 9. shy 10. do   III. 1. Where 2. aren’t 3. How 4. way 5. at 6. of 7. Why 8. Because 9. from 10. at   IV. 1. B 2. B 3. C 4. D 5. A 6. C 7. D 8. B 9. C 10. B   初中学习网-中国最大初中学习网站CzxxW.com | 我们负责传递知识!

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载

,