用户名:密码:注册
统一服务热线:400-606-3393 010-57799777最近浏览过
首页>英语>同步>英语Chapter3《Dealing with trouble》模拟试题(沈阳牛津八年级上)

英语Chapter3《Dealing with trouble》模拟试题(沈阳牛津八年级上)

分享到:
资料类别:  英语/同步 所属版本:  牛津沈阳
所属地区:  全国 上传时间:  2011/11/15
下载次数:  93 次 资料类型:  
成套专题:  专题名称
上传人:  oTwW****@126.com

专用通道下载教育专线下载

反馈错误
文档大小:76KB      所需点数:2点
下载此资源需要登录并付出 2 点,如何获得点?

资料概述与简介

Chapter 3 Writing and More practice 【模拟试题】(答题时间:45分钟) 一. 选择   1. Help yourself to some _____ . A. drinks           B. drink            C. chickens             D. fruits   2. I _____ to go out. I want to stay at home. A. agree            B. want            C. disagree             D. think   3. Thanks for _____ me with my computer study. A. help             B. to help          C. helping              D. helped   4. Could you please _____ the bed? A. to make          B. make           C. making              D. made   5. I take my dog for a _____ every morning. A. run              B. walk           C. sleep                D. meal   6. The teacher always speaks to us _____ . A. friendly          B. in a friendly way    C. as friend          D. likes friends   7. Who’s _____ performer? Jackey Chan, Andy or Alan? A. the better        B. the best             C. a good           D. the good   8. This car is _____ than that one. A. cheap          B. expensive            C. more cheaper      D. less expensive   9. I’m a _____ for Shenyang Evening Paper. A. teacher          B. performer          C. reporter         D. singer   10. I have _____ books _____ Mary. A. much, than       B. more, than         C. less, as          D. many, than   二. 填空 1. I _________ (have) an exciting party last weekend. 2. _________ she _________(practice) her guitar yesterday?       No, she _________. 3. What ________ Tom ________ (do) on Saturday evening?       He ________(watch) TV and  __________(read) an interesting book. 4. They all _________(go) to the mountains yesterday morning. 5. She _________(not visit) her aunt last weekend. She ________ (stay) at home and _________(do) some cleaning. 6. When ________ you _________(write) this song? I __________(write) it last year. 7. My friend, Carol, ___________(study) for the math test and __________(practice) English last night. 8. ________ Mr. Li __________(do) the project on Monday morning?   Yes, he _________. 9. How _________(be) Jim’s weekend?    It _________(be not) bad. 10. ________ (be) your mother a sales assistant last year?    No. she __________.   三. 阅读分析 (A) In 26th January,the biggest earthquake(地震) in India took the lives of 25,000 people. In the morning,when everybody was enjoying holiday,earthquake began. It was about 7.5 on the Richter scale. “There is nothing left between the sky and the earth any more. Everything has been pulled down,”said one of the villagers alive. “There is no water,no food and no one has come to help.”   Nobody died in Pakistan,a country next to India. The City of Lahore was lucky. In Lahore American School,where I was studying,all of the students were safe. They were on the field,so most children didn’t feel anything. The earthquake was felt by the teachers that were on the second floor. However,though Mrs. Young was also on the second floor,she didn’t feel anything. She didn’t know what happened until a teacher told her about it. Those teachers who were on the other floors had different feelings. Mr. Emend,the maths teacher from Australia,said that when the earthquake started he thought there was something wrong with him,but then another teacher said that it was an earthquake. After those words Mr. Emend felt better. Mrs. Davis and Mr. Frost didn’t feel anything either.   My mother didn’t feel anything. She didn’t even know that it was an earthquake till she saw a shaking (moving from side to side) light. My dad saw the computer shaking and then he looked out of the window and saw many people going out.  1. People use “Richter scale” to tell _________.   A. where the earthquake takes place   B. when the earthquake takes place   C. how serious the earthquake is   D. how long the earthquake lasts  2. We learn that ____ from the sentence “There is nothing left between the sky and the earth any more.”   A. India is a large country   B. the Indian people had nothing after the earthquake   C. there is no tall building in India   D. the earthquake in India was serious  3. The City of Lahore is _______.   A. in India      B. in America   C. in Pakistan     D. in Australia  4. Which is true?   A. I was with my parents when the earthquake happened.   B. The earthquake in the city of Lahore wasn’t serious.   C. People in the City of Lahore were frightened when they knew it was an earthquake.   D. The teachers in Lahore American School were afraid of the earthquake.   (B) The aim(目的) of students who came to school is to study. But to study requires(需要) a right way,or you waste either the time or the money. The following are the ways of studying.   The best time for reading is morning,because in the morning,the air is fresh and the mind is clear. For that reason,we can get good result(结果).   In studying we must have patience(耐心). If we have not known a text well,we must read it again. We should not read the next one till we have learned the first one.   When we are studying,we must put our hearts into the book,or we can get nothing from the book while we are reading.   We must always ask “whys”. If it is not well understood,write it down and ask our teachers or our parents,or friends. In any possible way,we must know it completely and what we’ve learned can be used well and made better.   Though there are many ways for studying,yet the above mentioned(提到的) will be quite enough if we can keep them in heart and do so.  1. The passage tells us ______.   A. the importance of reading   B. to read in the morning   C. to pay attention to the ways of studying   D. to have patience in studying  2. The passage has taught us ______ ways for studying.   A. three   B. four  C. five  D. many  3. We’d better read in the morning because ______.   A. it’s easy to remember what we have learned   B. the air is fresh and the mind is clear   C. it’s difficult to get good results   D. both A and B.  4. If we can’t put our hearts into the book when we read,it is ______.   A. easy to understand it well   B. better to get something from it   C. impossible for us to get something from it   D. possible to learn something from it  5. In studying we must always ask “whys”in order to ______.   A. understand the book well   B. write down the questions   C. do with the new words D. get some questions to ask our teachers   【试题答案】 一. 1. C   2. C        3. C        4. B        5. B        6. C        7. B        8. D        9. C        10. B   二. 1. had                    2. Did practiced, didn’t               3. did do, watched read 4. went                    5. didn’t visit, stayed, did     6. did write, wrote 7. studied, practiced 8. Did do, did                      9. was, wasn’t 10. Was, she wasn’t   三. (A) 1. C                 2. B        3. C        4. B  (B) 1. C              2. B            3. B       4. C              5. A

更多>>其他相关资源

资料ID:

 / /

 …下载本资料需要
进入下载页

下载次

评论

我要评论 挺不错 有待提高

热门下载

,